[mErEkA bkN pEngiKut AyaH piN]

Isnin, Jun 01, 2009

SaKit MaTo PLak

Ni lah yang menjadi masalah aku semenjak hari Sabtu yang lepas..Kene sakit mata..Bukan sakit mata yang teruk tulah..just bengkak kat kelopak mata mcm baru lepas sengat kat Tebuan..
Pagi tu bangun2 tido aku rasa mata aku sakit..Ingatkan apahal..biar jelah..
Lama2 membengkak plak..aduiyaii satu masalah plak lagi..
Kene jugak datang kerja arini banyak bende nak uruskan...
Nak pergi jumpa adik aku amik ubat dan MC dia cuti plak..Hantar awek dia konvo kat Shah Alam...
Malas nak pergi klinik luar, membazir je..ubatnya sama je...
Tunggu je lah adik aku habis cuti..Hope cepatlah sembuh mata aku ni..Mcm Pirates dah sekarang ni..Tadi pergi buat urusan kat luar pun pakai cermin mata..
Ape ubatnya sakit mata ni eh...? Tak taulah..Dah 2 kali kene ni dalam masa 2 bulan...

Apo nak jadik lah den pun tak tau arrr

7 ulasan:

  1. aah...asik keje..baru je elok..aduiyai rimas rasanya heheh

    BalasPadam
  2. Dah teraiy ketak "eyemore".. ada kuman tu..

    BalasPadam
  3. Pembetulan: Dah terai letak "eyemore"? Ada kuman tu..

    BalasPadam
  4. wah.. tak sempat lagi i komen, dah ramai mengomen yer.. ramainya peminat u...

    BalasPadam
  5. Nak tanyo, ado x kawan nak jual peti sejuk 2nd hand? anggaran harga RM300..hehe. Kalau ado bgtau yo..timo kasih.

    BalasPadam
  6. Salam .. first time here. Selamat berkenalan!

    BalasPadam

[HARI PENUH SEJARAH]

[HARI PENUH SEJARAH]
2 APRIL

[CAHAYA MATA]

[CAHAYA MATA]
Armand, Abril & Aiman