[mErEkA bkN pEngiKut AyaH piN]

Khamis, November 19, 2009

RezeKi Di Pagi Hari


Dahlah masuk lambat arini, tetiba ofismate aku bgtau yang bos bagi duit kat die suh belikan makanan untuk bebudak ni.. Fuiyohhhhh seronoknya dapat orang belanja ni..Dahlah memang tengah lapar sangat2 hahaahah..

Serta merta terus keluar semula untuk belikan makanan bebudak ni..Diiringi oleh Hafiz dan member aku sorang lagi Sufi Gedik2...hahahah


Tapau 10 bungkus nasi lemak plus ayam goreng...And tak lupa buat my sweety Roti Canai..Sempat juga hantarkan tadi kat ofis die..


Sampai2 ofis semua muka masam sebab lambat sampai..Apa lagi aku pun mereka2 lah alasan kat kedai tadi orang ramai sangat and nak carik parking susah..heheheh


Apapun pagi ni aku dah kenyang. Nak buat kerja pulak dah malas..Tengahhari nanti orang belanja Waffle pulak. Hasil kemenangan perlawanan Counter Strike petang semalam hahaha..
Oklah ye..

3 ulasan:

  1. Susah2 je hantar..
    anyway, thanks..

    BalasPadam
  2. TERBAIK!!! memam rezeki yu oL...koh koh koh

    BalasPadam

[HARI PENUH SEJARAH]

[HARI PENUH SEJARAH]
2 APRIL

[CAHAYA MATA]

[CAHAYA MATA]
Armand, Abril & Aiman